Regnskaber

Seneste regnskaber fra Randers
Søg i regnskaberne ved at trykke "Ctrl + F"
Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: Konsulentvirksomhed i Randers NV fik vendt minus til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i selskabet LC Connect ApS , der har adresse i Randers NV. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -35.130 til 429.059 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Randers NV fik sit overskud reduceret noget

Firmaet Helle Mørkholt Hansen Holding ApS, der har adresse i Randers NV, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 699.921 til 204.770 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 699.921 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Virksomhed i Linde tjente flere penge i seneste regnskab

Selskabet TTR Engineering ApS i Linde har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 46.238 til 465.737 kroner før skat. Set over selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: Tiran Holding ApS i Linde fik vendt skidt til godt

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Tiran Holding ApS, der er et firma i Linde. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -50.732 til 305.843 kroner før skat. Set over selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Et år efter overskud må virksomhed i Havndal se minus i øjnene

Overskuddet i selskabet UØ Birgit Holding ApS i Havndal blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 25.607 til -80.921 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 259.433 kroner.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Spentrup Lilleby ApS fik større overskud end året før

Spentrup-selskabet Spentrup Lilleby ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 106.545 til 161.559 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit otte ansatte.

Forside For abonnenter

Indtjening går op: Østergård Økologi ApS i Udbyneder får mindre tab

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i selskabet Østergård Økologi ApS i Udbyneder. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -959.871 til -241.095 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit seks ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Virksomhed i Randers NV tjente flere penge i seneste regnskab

Innomek ApS, der er et firma i Randers NV, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 5764 til 60.544 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 210.129 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Tandlæge-virksomhed i Randers C fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Tandlæge Søren Zedlitz Mikkelsen ApS, der har adresse i Randers C. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 760.872 til 2,5 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald i overskuddet hos tandlæge-virksomhed i Spentrup

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet TANDLÆGERNE SPENTRUP ApS, der har adresse i Spentrup. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 65.352 til 7382 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 514.291 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet otte, året før var det ni.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: B10 Marketing A/S fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet B10 Marketing A/S i Randers C. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022/23, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,1 millioner til 2,1 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit otte fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til ni ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Indtjeningen svandt relativt meget hos virksomhed i Randers SV

DRX Group A/S, der er en virksomhed i Randers SV, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 281.393 til 107.794 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 281.393 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Randers SV-firmaet Allé Husene ApS

Allé Husene ApS, der er en virksomhed i Randers SV, har igen overskud. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 445.880 til 439.378 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 2,8 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Spaces ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Spaces ApS, der er et firma i Randers SV. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 543.168 til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Randers NØ fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Kongerigets Ejendomme Tøjhuset ApS, der har adresse i Randers NØ. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 537.983 til 3,4 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til et ansat i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Lars Ø 13 Holding ApS får plus

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i selskabet Lars Ø 13 Holding ApS i Randers By. Det fremgår af det nye regnskab for 2021/22, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 591.222 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Minusseter blevet mindre hos Kongerigets Ejendomme ApS

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i selskabet Kongerigets Ejendomme ApS i Randers NØ. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -528.319 til -236.633 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på -113.078 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedad: Underskuddet holder fast i Sportcoach ApS

Selskabet Sportcoach ApS, der har adresse i Randers C, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022/23, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -40.393 til -100.664 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på -22.043 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Kongerigets Holding ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Randers NØ-selskabet Kongerigets Holding ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 204.299 til 2,9 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Japter Holding ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i virksomheden Japter Holding ApS i Langå. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 436.299 til 1,3 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Underskud i virksomhed i Laurbjerg

Det seneste år er endt med underskud i ALLTACH ApS , der er et firma i Laurbjerg. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -71.025 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Byggevirksomhed i Randers By fik større overskud end året før

Selskabet LAMAR ApS i Randers By har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 100.327 til 130.274 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Rasmus Rask Holding ApS må se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Rasmus Rask Holding ApS, der er et firma i Randers NØ. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 45.661 til -2572 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 45.661 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet skrumpede hos Rask Properties ApS i Randers NØ

Virksomheden Rask Properties ApS i Randers NØ har igen overskud. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 71.649 til 71.417 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Little Mighty ApS tjente flere penge i seneste regnskabsår

Virksomheden Little Mighty ApS , der har adresse i Randers C, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 52.607 til 309.403 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til tre ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Kom over stregen: Konsulentvirksomhed i Spentrup fik forvandlet minus til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Konsulentfirmaet LAJER ApS i Spentrup. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -18.023 til 1355 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskud hos Heilmann Home ApS

Selskabet Heilmann Home ApS, der har adresse i Assentoft, leverede et overskud i sidste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 57.150 kroner. Det er selskabets første regnskab. Medarbejdertallet var på et i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Indtjening går op: Virksomhed i Langå får mindre tab

Selskabet K.A. STALDSYSTEM A/S, der har adresse i Langå, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -12.309 til -3088 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Innovative ApS i Randers NV går fra plus til minus

Overskuddet i Innovative ApS, der er et firma i Randers NV, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 124.342 til -137.902 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,7 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Gefion Holding ApS fik større overskud end året før

Gefion Holding ApS, der er en virksomhed i Randers NØ, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 94.605 til 120.315 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Heidi's Kro ApS må se underskud i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Harridslev-virksomheden Heidi's Kro ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 204.878 til -170.642 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 204.878 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Randers C tjente flere penge i seneste regnskabsår

Selskabet JUNCHER HOLDING ApS i Randers C har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 46.651 til 129.777 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Randers SV-virksomheden Randers Dinitrolcenter ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Randers Dinitrolcenter ApS, der er et firma i Randers SV. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 86.572 til 54.126 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 292.046 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang: Underskuddet hænger fast i virksomhed i Randers NV

Randers NV-virksomheden KIROPRAKTISK KLINIK CLAUS RAALSKOV ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -19.203 til -117.714 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Går tilbage: Virksomhed i Randers NV går fra overskud til tab

Overskud er blevet til underskud i FAIRTIME DANMARK ApS , der er et firma i Randers NV. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 11.349 til -5391 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 33.267 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Randers NV fik noget mindre i overskud

Firmaet MUS Holding ApS , der har adresse i Randers NV, har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 1,2 millioner til 560.015 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Sommers Ambulance Service ApS fik større overskud end året før

Virksomheden Sommers Ambulance Service ApS , der har adresse i Randers SV, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 148.045 til 262.627 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Under nul-stregen: Holdingselskab i Randers NV går fra gevinst til minus

Overskud er blevet til underskud i selskabet MFS Holding Randers ApS i Randers NV. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 47.665 til -20.934 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 79.753 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen faldt hos Kvistgaard Investments ApS i Purhus

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet Kvistgaard Investments ApS i Purhus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 82.741 til 59.974 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Vending: Underskud hos Playground Consulting ApS er forvandlet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Playground Consulting ApS i Randers NØ. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -40.212 til 313.330 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Allycat Holding ApS i Langå ryger fra millionoverskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Langå-virksomheden Allycat Holding ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 3,7 millioner til -832.546 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 3,7 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Smart Retur Danmark A/S fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Randers SV-selskabet Smart Retur Danmark A/S. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 13,6 millioner til 42,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit seks fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til ti ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Tallene vendt: Malinke ApS i Dronningborg er gået fra underskud til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Malinke ApS, der er en virksomhed i Dronningborg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -71.973 til 2921 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Nyt Syn Torvegade ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet Nyt Syn Torvegade ApS i Randers C. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1,6 millioner til 2,2 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fire ansatte.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Dyrborg Holding ApS i Randers SØ går fra overskud til tab

Overskud er blevet til underskud i selskabet Dyrborg Holding ApS, der har adresse i Randers SØ. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 554.960 til -388.961 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 554.960 kroner.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Martin Jelle Consult ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Martin Jelle Consult ApS , der er en virksomhed i Asferg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 268.822 til 278.098 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Mindre tab hos Glud ApS

Randers SV-virksomheden Glud ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet reduceret fra -8895 til -4171 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Bundlinjen mere end halveret: Gardin Lis A/S fik sit overskud reduceret noget

Gardin Lis A/S , der er en virksomhed i Randers SØ, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 3,3 millioner til 1,3 millioner kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 3,3 millioner kroner. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 35 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 48 ansatte - en fremgang på 37,14 procent.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Virksomhed i Randers SV tjente flere penge i seneste regnskab

Virksomheden B.G. ELEKTRONIK ApS, der har adresse i Randers SV, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 4599 til 114.946 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Under nul-stregen: Virksomhed i Randers NV går fra gevinst til minus

Overskud er blevet til underskud i PHM 2017 ApS, der er et firma i Randers NV. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 399.166 til -63.932 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 399.166 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Familien Fuglsang Holding ApS i Haslund får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Haslund-virksomheden Familien Fuglsang Holding ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -238.038 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Brygshoppen ApS i Randers SØ går fra plus til minus

Overskud er blevet til underskud i selskabet Brygshoppen ApS i Randers SØ. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 142.976 til -122.264 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 142.976 kroner.

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Minus hos Holt Horses ApS

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Holt Horses ApS, der har adresse i Mellerup. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -140.442 kroner. Det er selskabets første regnskab.

Forside For abonnenter

Kom over stregen: Ejd. Zinkvej 6, Randers ApS i Randers SØ fik vendt minus til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i selskabet Ejd. Zinkvej 6, Randers ApS i Randers SØ. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -434.767 til 203.324 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Stadig millionminus: Mindre tab i konsulentvirksomhed i Randers SV

Underskuddet i selskabet FCSI Cabin ApS i Randers SV er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -16,0 millioner til -12,8 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 10,8 millioner kroner. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 162 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 186 ansatte - en fremgang på 14,81 procent.

Forside For abonnenter

Minusseter blevet mindre hos Sekura Cabins A/S

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Randers SV-virksomheden Sekura Cabins A/S. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet mere end halveret fra -5,9 millioner til -275.732 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 26,5 millioner kroner. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 162 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 186 ansatte - en fremgang på 14,81 procent.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Billigblomst Randers ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet Billigblomst Randers ApS i Randers SØ. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1,3 millioner til 1,4 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,5 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet ni, året før var det ti.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Plinthum ApS i Randers SØ går fra overskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i selskabet Plinthum ApS i Randers SØ. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 50.364 til -22.978 kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 50.364 kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Haraldsted Holding ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Haraldsted Holding ApS, der er et firma i Randers NV. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 660.048 til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Steffen Pannerup Holding ApS i Helstrup tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Steffen Pannerup Holding ApS, der er en virksomhed i Helstrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 523.459 til 560.309 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Kjærsgaard Holding Randers ApS må se millionunderskud i øjnene

Overskuddet i selskabet Kjærsgaard Holding Randers ApS, der har adresse i Randers SØ, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 1,2 millioner til -2,3 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,2 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Bundlinjen mere end halveret: Micseba I ApS fik sit overskud reduceret noget

Firmaet Micseba I ApS , der har adresse i Randers NV, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 671.631 til 124.962 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 671.631 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fra plus til minus: Ejendomsvirksomhed i Randers SØ går fra plus til underskud

Overskud er blevet til underskud i selskabet HWK Ejendomme ApS i Randers SØ. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 758.851 til -306.339 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 836.796 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen skrumpede hos Landfast Holding ApS i Randers NV

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet Landfast Holding ApS i Randers NV. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 138.227 til 75.889 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet faldt hos Feldskov & Juul ApS i Randers C

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Feldskov & Juul ApS i Randers C. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 230.851 til 130.326 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Randers C

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden CaMaRose.dk ApS, der har adresse i Randers C. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 3,4 millioner til 2,0 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 3,4 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til to ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald i overskuddet hos el-virksomhed i Randers NV

NSS Electric ApS, der er en virksomhed i Randers NV, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 393.195 til 97.187 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 393.195 kroner. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til to ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Stabilt: Ejendomsvirksomhed i Randers NØ hold fast i overskuddet

Selskabet CYN Invest ApS, der har adresse i Randers NØ, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 164.055 til 175.870 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Friske tal: It-virksomhed i Randers C har underskud

Randers C-virksomheden MAKERSLEARNING ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet formindsket fra -140.710 til -129.210 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Underskud igen: Randers NØ-virksomheden Wine Tank Holding ApS får endnu et tab

Wine Tank Holding ApS, der er et firma i Randers NØ, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -1311 til -10.124 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 3313 kroner.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Brdr. Grønlund Byg ApS i Randers SV går fra overskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i selskabet Brdr. Grønlund Byg ApS, der har adresse i Randers SV. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 292.765 til -29.070 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 292.765 kroner.

Forside For abonnenter

Nye tal offentliggjort Igen milliongevinst i virksomhed i Randers SØ

Randers SØ-firmaet PN Tømrer og Byggefirma A/S har igen overskud. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 9,4 millioner til 9,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 9,6 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 61 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 54 ansatte - en nedgang på 11,48 procent.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Randers NØ-firmaet C. M. M. Holding ApS

Virksomheden C. M. M. Holding ApS i Randers NØ har igen overskud. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 13,1 millioner til 12,1 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 61 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 54 ansatte - en nedgang på 11,48 procent.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: Minus i virksomhed i Randers SØ er forvandlet til millionoverskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet WO Airport Interior A/S , der har adresse i Randers SØ. Det fremgår af regnskabet for 2022/23, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet steget fra -1,1 millioner til 1,4 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Schmeltz Holding ApS i Langå tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Schmeltz Holding ApS , der er et selskab i Langå. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 355.508 til 430.448 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Schmeltz ApS i Langå tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Langå-virksomheden Schmeltz ApS . Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 460.468 til 551.631 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit seks fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til otte ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Randers NØ-virksomheden Vinlageret Randers A/S

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Vinlageret Randers A/S, der er et firma i Randers NØ. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 25,4 millioner til 14,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 84 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 91 ansatte - en fremgang på 8,33 procent.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Randers NV tjente noget mindre i seneste regnskabsår

DD Transport ApS, der er en virksomhed i Randers NV, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 2,1 millioner til 927.798 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 3,7 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 28 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 26 ansatte.

Forside For abonnenter

Minus igen: Virksomhed i Randers NV får større tab

Også i det seneste regnskabsår blev det til et underskud i Randers NV-virksomheden DD Invest Randers ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -236.578 til -316.035 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på -205.577 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet næsten væk: Holmens Maskiner ApS tjente mindre i seneste regnskabsår

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Randers C-selskabet Holmens Maskiner ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 44.746 til 4061 kroner før skat. Set over selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Underskud igen: Underskuddet holder fast i Frier Bak Holding 2017 ApS

Randers NV-virksomheden Frier Bak Holding 2017 ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -252 til -1710 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på -252 kroner.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: Minus i virksomhed i Purhus er forvandlet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Purhus-selskabet AF RUSTFRI ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -1408 til 44.313 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 374.135 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit tre i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Dansk Natursten A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Randers SØ-firmaet Dansk Natursten A/S. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 7,3 millioner til 34,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 24 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 30 ansatte - en fremgang på 25 procent.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Jean Ditlevs Eftf. ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Jean Ditlevs Eftf. ApS, der har adresse i Randers SV. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,1 millioner til 1,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit seks ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Stevnstrup fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Ejendomsselskabet Engvej 13 ApS , der er et firma i Stevnstrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 4,1 millioner til 6,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Konsulentvirksomhed i Randers SV tjente flere penge i seneste regnskab

Randers SV-firmaet PEKAS CONSULTING ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 77.272 til 434.914 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Holdingselskab i Randers SV tjente flere penge i seneste regnskab

Virksomheden PKS HOLDING RANDERS ApS i Randers SV har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 53.697 til 329.969 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Randers SØ fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i I & I Ejendomme II ApS , der er en virksomhed i Randers SØ. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 942.505 til 1,1 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Randers C tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i IBS INVEST ApS , der har adresse i Randers C. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 280.774 til 568.487 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: I & I Ejendomme I ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet I & I Ejendomme I ApS i Randers SØ. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 292.970 til 295.537 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang iindtjeningen hos virksomhed i Randers NV

Micseba II ApS , der er en virksomhed i Randers NV, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 671.631 til 124.936 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 671.631 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Ejendomsvirksomhed i Randers NV fik lidt lavere overskud

Virksomheden Ejendomsselskabet Eskærvej 16 ApS , der har adresse i Randers NV, har igen overskud. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 366.812 til 348.788 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: It-virksomhed i Randers NØ tjente flere penge i seneste regnskab

Firmaet High Priority IT ApS i Randers NØ har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022/23, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 10.193 til 113.839 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 223.091 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen faldt hos ejendomsvirksomhed i Randers NV

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Randers NV-firmaet Hedemann Løvstad Ejendomsselskab ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 2,1 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Bundlinjen mere end halveret: Nordhavn A/S fik sit overskud reduceret noget

Selskabet Nordhavn A/S, der har adresse i Randers SV, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 7,5 millioner til 2,8 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 7,5 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 34 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 37 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Randers SØ-selskabet Green Comfort A/S

Virksomheden Green Comfort A/S i Randers SØ har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 2,4 millioner til 236.134 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 10,1 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 16 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 17 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Ejendomsvirksomhed i Assentoft tjente færre penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet JOE-Ejendomme ApS i Assentoft. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 165.134 til 147.146 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Friske tal: Her er ugens regnskaber fra Randers

Som PLUS abonnent får du adgang til flere hundrede PLUS-historier

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Randers SØ fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Randers SØ-firmaet HBK Ejendomme, Mejlby ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 271.746 til 1,6 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsmæglervirksomhed i Randers SØ fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Randers SØ-selskabet Nybolig Landbrug Gustav Winther A/S . Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 890.178 til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,6 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Randers SØ fik milliongevinst

HBK Invest ApS, der er et firma i Randers SØ, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 73.031 til 1,2 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Assentoft ryger fra overskud til millionunderskud

Forrige års overskud i selskabet Assentoft Brugsforening A.M.B.A., der har adresse i Assentoft, blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 370.092 til -2,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 527.080 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 14, året før var det 15.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Et år efter millionoverskud må Læge Susanne Lundberg ApS se minus i øjnene

Overskud er blevet til underskud i selskabet Læge Susanne Lundberg ApS i Randers C. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 1,3 millioner til -12.948 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,3 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit fire fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til fem ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Langelandsvej 4 ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet Langelandsvej 4 ApS i Randers C. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 754.730 til 755.069 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet skrumpede hos Ketty & Villys Buslinier ApS i Blenstrup

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Ketty & Villys Buslinier ApS, der har adresse i Blenstrup. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 1,4 millioner til 1,3 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit seks fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til syv ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Randers NV-firmaet Fabrika A/S

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Fabrika A/S i Randers NV. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 4,9 millioner til 3,7 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 4,9 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit ni fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til ti ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: It-virksomhed i Randers SØ fik sit overskud reduceret noget

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Randers SØ-firmaet OnScope A/S. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 98.530 til 8373 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 98.530 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene vendt: Underskud hos Giltoft Nielsen Holding ApS i Randers SV er blevet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Randers SV-virksomheden Giltoft Nielsen Holding ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -162.268 til 19.783 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 248.510 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Johnsens Holding ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Johnsens Holding ApS, der har adresse i Randers SV. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 907.346 til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Randers NV-virksomheden Pro Industries ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Pro Industries ApS, der er en virksomhed i Randers NV. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 1,2 millioner til 718.556 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit seks fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til otte ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald i indtjeningen hos Randers C-firmaet Vandmiljø Randers A/S

Firmaet Vandmiljø Randers A/S i Randers C har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 3,6 millioner til 923.000 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 32,4 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 59 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 60 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Randers NV fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Berlin Invest XI A/S, der har adresse i Randers NV. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 945.021 til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Tab i virksomhed i Randers SV er forvandlet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet KRONJYLLANDS TAGTEKNIK ApS, der har adresse i Randers SV. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -268.122 til 90.546 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit tre fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til fire ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Jesper Mogensen Holding ApS i Randers NV tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet Jesper Mogensen Holding ApS i Randers NV. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 209.941 til 432.429 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Bundlinjen mere end halveret: Morten Tang Holding A/S fik sit overskud reduceret noget

Virksomheden Morten Tang Holding A/S, der har adresse i Laurbjerg, har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 3,4 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 3,4 millioner kroner. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 45 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 55 ansatte - en fremgang på 22,22 procent.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Real Retro ApS i Randers NV går fra sort til rødt

Overskud er blevet til underskud i selskabet Real Retro ApS i Randers NV. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 108.640 til -90.743 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 134.570 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Retter på det: Holdingselskab i Stevnstrup reducerer underskuddet

CAT Holding ApS, der er et firma i Stevnstrup, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet reduceret fra -31.381 til -17.149 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet næsten væk: Indtjeningen svandt hos Rubek Holding ApS i Assentoft

Assentoft-selskabet Rubek Holding ApS har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 3,5 millioner til 198.545 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 6,4 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Randers NV fik sit overskud reduceret noget

Selskabet JACC Holding af 1/8 2010 ApS, der har adresse i Randers NV, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 471.297 til 26.075 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 471.297 kroner.

Forside For abonnenter

Frisk regnskab: Laurbjerg-selskab fik også millionplus i seneste regnskab

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Entreprenørfirma René Wissing ApS, der er et selskab i Laurbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1,1 millioner til 1,1 millioner kroner før skat. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til to ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

René Wissing Holding ApS i Laurbjerg fik gevinst i seneste regnskab

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i selskabet René Wissing Holding ApS, der har adresse i Laurbjerg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 838.473 kroner. Det er selskabets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Fremgang: Luxenburger ApS i Langå er gået fra skidt til godt

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Luxenburger ApS i Langå. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -6078 til 239.141 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Underskuddet vokser: Underskuddet holder fast i Nordic Battery Solutions ApS

Selskabet Nordic Battery Solutions ApS i Randers SV fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -10.135 til -10.641 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Fra plus til minus: Holdingselskab i Haslund går fra plus til tab

Overskud er blevet til underskud i selskabet CM Carlsen Holding ApS, der har adresse i Haslund. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 129.792 til -115.489 kroner før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Under nul-stregen: Virksomhed i Haslund går fra gevinst til underskud

Overskud er blevet til underskud i Haslund-virksomheden Tømrerfirmaet CC ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 170.371 til -139.012 kroner før skat. Medarbejdertallet var på tre i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Randers C fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Randers C-virksomheden FaJuCa Invest ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 6,9 millioner til 11,4 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang: Gaias Basar ApS i Randers C taber mere

Randers C-virksomheden Gaias Basar ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -80.600 til -212.705 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 16.879 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fem ansatte.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Hurlumhej ApS må se minus i øjnene

Overskuddet i Hurlumhej ApS, der er et firma i Randers NV, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 3457 til -36.301 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 19.381 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Regnskabsvirksomhed i Randers C tjente flere penge i seneste regnskab

Virksomheden OBN Holding ApS i Randers C har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 46.859 til 223.223 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Negativ udvikling: Finansvirksomhed i Haslund går fra gevinst til minus

Overskuddet i Haslund-virksomheden KEHL ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 116.846 til -180.391 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 116.846 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Pn Holding 2014 ApS i Randers NØ tjente flere penge i seneste regnskabsår

Firmaet Pn Holding 2014 ApS i Randers NØ har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 94.924 til 153.510 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Erik Busk Jensen Holding ApS i Randers NV ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i selskabet Erik Busk Jensen Holding ApS, der har adresse i Randers NV. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 7,3 millioner til -1,2 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 7,3 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Igen millionplus hos Byg Invest ApS

Randers NV-virksomheden Byg Invest ApS har igen overskud. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 2,5 millioner til 2,5 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Rådhustorvet ApS i Randers NV tjente flere penge i seneste regnskabsår

Randers NV-selskabet Rådhustorvet ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 54.365 til 135.919 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet skrumpede relativt meget hos virksomhed i Randers NV

Randers NV-virksomheden EBJ Invest Randers ApS har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 542.915 til 38.376 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 3,7 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Imall ApS i Randers NV gik fra tab til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Randers NV-virksomheden Imall ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -489.264 til 71.465 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 0, året før var det et.

Forside For abonnenter

Nedgang: Underskuddet stiger i virksomhed i Randers NV

Underskuddet i Randers NV-virksomheden BNP Holding ApS voksede sidste år. Det fremgår af regnskabet for 2022/23, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -323.212 til -650.165 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,7 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022/23, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Stadig minus: Holdingselskab i Langå mister flere penge

Også i det seneste regnskabsår blev det til et underskud i Future-Solution Holding ApS, der er et firma i Langå. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -297.626 til -403.265 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,0 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Randers SØ fik millionplus

Selskabet DALC ApS, der har adresse i Randers SØ, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 61.924 til 10,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Tandlæge-virksomhed i Randers C fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Randers C-virksomheden Tandlæge Anna Maria Boddum-Olesen ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1,0 millioner til 1,4 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Echo Holding ApS må se minus i øjnene

Forrige års overskud i Echo Holding ApS , der er et firma i Randers SØ, blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022/23, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 314.256 til -771.314 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,0 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Randers NV fik noget mindre i overskud

Randers NV-selskabet JMA Holding ApS har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 4,7 millioner til 740.614 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 4,7 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i Randers NØ

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Ejendomsselskabet Blommevej ApS , der har adresse i Randers NØ. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 208.654 til 187.011 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 225.765 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Søstrøm A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Søstrøm A/S , der er et selskab i Randers NØ. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 808.587 til 1,9 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 25 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 27 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald iindtjeningen hos virksomhed i Randers SØ

Randers SØ-firmaet SPEED COLOR A/S har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,1 millioner til 539.354 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit ti fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 11 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Gudmann & Co Holding ApS fik større overskud end året før

Randers NV-selskabet Gudmann & Co Holding ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 155.623 til 463.718 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet svandt relativt meget i H. C. Service ApS i Nørbæk

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet H. C. Service ApS , der har adresse i Nørbæk. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 97.296 til 33.059 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Minusserne blev mindre: Blikkenslagervirksomhed i Randers SØ får mindre underskud

Randers SØ-virksomheden Kristrup VVS & Rørteknik ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet skåret ned fra -116.019 til -10.077 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Frederik Hallas Holding ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Frederik Hallas Holding ApS , der har adresse i Randers By. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1,4 millioner til 1,6 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Randers SØ-selskabet Max Frank ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Max Frank ApS , der er et firma i Randers SØ. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 442.249 til 227.808 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 452.973 kroner. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til to ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Schiønning Holding A/S i Randers SV går fra sort til rødt

Forrige års overskud i selskabet Schiønning Holding A/S i Randers SV blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 212.229 til -447.653 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 212.229 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Kom over stregen: Minus i virksomhed i Randers SV er forvandlet til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i selskabet H.E.M.S. Schiønning A/S i Randers SV. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -15.835 til 9795 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Randers SØ må se underskud i øjnene

Overskuddet i Randers SØ-virksomheden PREBI Holding ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022/23, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 263.506 til -384.222 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 1,5 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet svandt ind hos ejendomsvirksomhed i Randers SØ

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Ejendomsselskabet Haraldsvej 16-18, Randers ApS , der er en virksomhed i Randers SØ. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022/23, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 64.800 til 49.833 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 89.752 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet næsten væk: Indtjeningen faldt hos Kurt Mogensen Holding ApS i Randers NV

Firmaet Kurt Mogensen Holding ApS, der har adresse i Randers NV, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 1,7 millioner til 127.560 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,0 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Randers NV fik sit overskud reduceret noget

Bygningsfirmaet Knud Boe Nielsen A/S, Randers , der er en virksomhed i Randers NV, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 2,8 millioner til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i Randers NV

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Ejendomsselskabet Glamsbjerg ApS i Randers NV. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 1,1 millioner til 750.088 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Knud Boe Nielsen Holding ApS i Randers NV

Selskabet Knud Boe Nielsen Holding ApS i Randers NV har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 3,0 millioner til 1,2 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Ø Velling

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Ø Velling-virksomheden AM-Rack ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 680.319 til 445.908 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,0 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit seks ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: O. Lindberg Holding ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet O. Lindberg Holding ApS i Øster Bjerregrav. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 542.692 til 1,1 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Lindberg Group ApS i Øster Bjerregrav tjente flere penge i seneste regnskabsår

Virksomheden Lindberg Group ApS i Øster Bjerregrav har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 153.184 til 184.969 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Randers SØ-virksomheden Moonfeather Holding ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Moonfeather Holding ApS, der er en virksomhed i Randers SØ. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 304.238 til 173.538 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,7 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen svandt ind hos holdingselskab i Assentoft

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i FSC-Holding ApS, der er en virksomhed i Assentoft. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 562.932 til 396.738 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Øster Bjerregrav fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Øster Bjerregrav-selskabet SAC Service Center Midt/Øst ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 599.704 til 1,3 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet fire, året før var det fem.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Assentoft-selskabet Food Safety Consult ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Assentoft-virksomheden Food Safety Consult ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 780.119 til 584.236 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 780.119 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Overskud hos Krogh Tømrer & Entreprenør ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Krogh Tømrer & Entreprenør ApS, der er et firma i Læsten. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 368.862 kroner. Det er selskabets første regnskab. Medarbejdertallet var på et i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget hos virksomhed i Randers SV

Selskabet TEC SCANDINAVIA ApS, der har adresse i Randers SV, har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,4 millioner til 568.057 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,4 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Radon Pro ApS tjente flere penge i seneste regnskabsår

Øster Bjerregrav-virksomheden Radon Pro ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 30.024 til 119.049 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Et år efter millionplus må Kim Hallas Holding ApS se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Kim Hallas Holding ApS, der er et firma i Fårup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 1,4 millioner til -729.146 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,7 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Bering Invest ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Bering Invest ApS, der har adresse i Randers NV. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 363.899 til 494.824 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Andersen Holding, Randers ApS må se minus i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Andersen Holding, Randers ApS, der er et firma i Randers NV. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 860.569 til -731.485 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 860.569 kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Andersen Skove, Randers ApS i Randers NV går fra overskud til tab

Overskud er blevet til underskud i Andersen Skove, Randers ApS, der er et firma i Randers NV. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 211.011 til -34.755 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 211.011 kroner.

Forside For abonnenter

Blanner Compliance ApS i Langå fik plus i seneste regnskab

Selskabet Blanner Compliance ApS, der har adresse i Langå, leverede et overskud i sidste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 945.581 kroner. Det er selskabets første regnskab.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos konsulentvirksomhed i Randers SØ

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Orange-Base ApS, der er en virksomhed i Randers SØ. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 534.948 til 311.869 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Stor fremgang: Tab i virksomhed i Fårup er forvandlet til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i ANDSØ ApS, der er et firma i Fårup. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -14.492 til 84.716 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Underskuddet vokser: Holdingselskab i Randrup får større tab

Selskabet ANDSØ Holding ApS i Randrup fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -2712 til -3660 kroner før skat. Set over selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fremgang: Tab hos Viking Consulting ApS er forvandlet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Randers NØ-virksomheden Viking Consulting ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -29.534 til 359.336 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet næsten væk: Indtjeningen svandt hos Cepus ApS i Sønderbæk

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Cepus ApS, der har adresse i Sønderbæk. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 80.969 til 4863 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 80.969 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Assentoft Holding A/S fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Assentoft-selskabet Assentoft Holding A/S. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 1,7 millioner til 10,9 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 40 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 44 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Develtron A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Randers SV-selskabet Develtron A/S. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 891.673 til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 13 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 15 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet svandt relativt meget i A. Svenningsen Holding ApS i Randers SØ

Randers SØ-selskabet A. Svenningsen Holding ApS har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 238.349 til 58.821 kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Stevnstrup fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i RKABS Holding ApS, der er en virksomhed i Stevnstrup. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 22,2 millioner til 456,7 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til to ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nye tal: Ø Tørslev-selskab fik tab i det seneste regnskab

Det seneste år er endt med underskud i selskabet LoveDogs ApS i Ø Tørslev. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -17.549 kroner. Det er firmaets første regnskab. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Randers NØ fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Randers NØ-virksomheden BORUPS SERVICE ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1,0 millioner til 1,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit syv fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til otte ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Går i den rigtige retning: Blikkenslagervirksomhed i Langå på vej væk fra underskuddet

Langå-virksomheden MySolar ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet skåret ned fra -9578 til -7749 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Kronjyllands Vandbyg ApS i Randers SØ fik overskud i seneste regnskab

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Randers SØ-virksomheden Kronjyllands Vandbyg ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 184.152 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Et år efter overskud må blikkenslagervirksomhed i Langå se tab i øjnene

Overskuddet i selskabet MyEnergy ApS i Langå blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 65.081 til -432.953 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 65.081 kroner. Forrige år var der i gennemsnit fire fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til fem ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Boldsen A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Boldsen A/S, der har adresse i Randers NØ. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 10,0 millioner til 11,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 41 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 42 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Indtjening går op: Underskuddet er blevet mindre i virksomhed i Randers NØ

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i selskabet NK Rengøring ApS, der har adresse i Randers NØ. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet mere end halveret fra -392.719 til -12.225 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 396.148 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit ti ansatte.

Forside For abonnenter

Fra plus til minus: Finansvirksomhed i Randers SØ går fra plus til tab

Overskud er blevet til underskud i selskabet 4 drive A/S , der har adresse i Randers SØ. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 9003 til -381 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Retter på det: Bjarne Tovgaard ApS i Randers NV reducerer tabet noget

Underskuddet i Randers NV-virksomheden Bjarne Tovgaard ApS er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet formindsket fra -487.195 til -401.186 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Johannesberg fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet UNIMEC A/S i Johannesberg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 1,9 millioner til 4,2 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 18 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 28 ansatte - en fremgang på 55,56 procent.

Forside For abonnenter

Overskud hos Min Købmand Ø. Bjerregrav ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Øster Bjerregrav-virksomheden Min Købmand Ø. Bjerregrav ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 17.979 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit fire i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Holdingselskab i Randers NV ryger fra plus til millionminus

Overskuddet i Randers NV-virksomheden BFS Holding Randers ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 1,2 millioner til -1,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: Underskud i holdingselskab i Randers NØ er forvandlet til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Randers NØ-firmaet MNCH Holding ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -3515 til 347.489 kroner før skat. Set over firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Tallene vendt: Underskud hos Randers Fly Service ApS i Randers NØ er blevet til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Randers NØ-selskabet Randers Fly Service ApS . Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -46.081 til 7906 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 333.875 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Holdingselskab i Øster Bjerregrav gik fra tab til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Øster Bjerregrav-selskabet Kjaer international holding ApS . Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -29.037 til 25.603 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 251.400 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Reklamevirksomhed i Randers NV må se underskud i øjnene

Overskuddet i Randers NV-virksomheden TakePoint ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 4759 til -5185 kroner før skat. Set over selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 4759 kroner.

Forside For abonnenter

Indtjening går op: Arson ApS i Randers NV får mindre tab

Selskabet Arson ApS, der har adresse i Randers NV, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022/23, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet skåret ned fra -51.991 til -7031 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 43.751 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Randers Møllebyggeri A/S fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet Randers Møllebyggeri A/S i Spentrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 3,8 millioner til 4,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 12 ansatte.