Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Erhvervsliv Randers i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

Trine Wiese, journalist, og Henrik Skov Anhøj, redaktør, udgør redaktionen bag Erhvervsliv Randers, der skriver om og for byens virksomheder. Foto: Mathilde Bech

Sådan beholder du fuld indsigt i indbakken

Kære læser

Tak, fordi du læser Erhvervsliv Randers. Hundredvis af virksomheder og medarbejdere i Randers gør det samme. Det gælder både via nyhedsbrevet og på Linkedin.

Det aktuelle nyhedsbrev er nummer 63 i rækken, og vi er rigtig glade for den fine modtagelse, vi har fået. Tak for det.

Interessen bekræfter os i, at der er levegrundlag for et lokalt erhvervsmedie i Randers. Men naturligvis er det ikke omkostningsfrit at fremkalde byens mest interessante og inspirerende fortællinger fra erhvervslivet, som andre både kan glæde sig over og lære af.

Derfor tager vi nu næste skridt på vores livsrejse og bliver et medie med betalt indhold. Kort fortalt betyder det, at du skal bruge et abonnement for at få den fulde indsigt og oplevelse i din indbakke flere gange om ugen.

Her kan du som altid forvente:

Prisen er 199 kroner per måned (for én bruger) eller 1999 kroner for et årsabonnement (167 kroner/måned). Du sikrer din adgang ved at tegne abonnement her.

Du kan selvfølgelig også købe adgang til dine kolleger i virksomheden. Her laver vi en aftale, som passer til behovet. Skriv til August på mail for at få en løsning til flere brugere.

Vi håber, at du fortsat vil læse med og dele vores ambition om at inspirere og fortælle om lokale virksomheder på tværs af brancher, så du og andre får større værdi af at være en del af erhvervslivet i Randers. Og vi sammen får de lokale virksomheder til at rage endnu mere op.

Billede af Henrik Skov Anhøj
Billede af skribentens underskrift Henrik Skov Anhøj Redaktør