Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Erhvervsliv Randers i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

Søren Bundgaard, medejer af Dokupartner ApS, er en aktiv netværker, der gladeligt og gavmildt deler sine ledelsesfif og ledelsesværktøjer. Dinero har han for eksempel længe været en varm fortaler for. Foto: Annelene Petersen

Fra Dinero til Ahrefs - Ledere deler værktøjer

- Prøv Dinero - det er genialt.

Sådan lød det mere eller mindre fra Søren Bundgaard, direktør i og medejer af Dokupartner ApS, da jeg for år tilbage stadig var ejer af et særdeles aktivt kommunikationsbureau.

Tøvende hoppede jeg på et abonnement, men hurtigt blev jeg overbevist, og lige siden har jeg oplevet regnskabsprogrammet som en gedigen og effektiv hjælp.

-  Fordelen er klart, at det er så automatiseret, som det er. Altså hvis du blot sender fakturaen/bilaget ind i systemet, eller scanner bilaget med appen, så bogfører det nærmest sig selv, fortæller Søren Bundgaard blandt meget andet.

Anno 2022 er han fortsat glad for Dinero, som jeg i nærværende nyhedsbrev præsenterer som et af de mest anvendte og anbefalede ledelsesværktøjer.

Og læserne af vores fire søstermedier Erhvervsliv Aarhus, Erhvervsliv Esbjerg, Erhvervsliv Odense og Erhvervsliv Trekanten får mulighed for at læse med.

For videndeling er i høj grad, hvad erhvervsmedierne er sat i verden for, og sommeren over vil vi på tværs af medierne dele gode fif til værktøjer, der kan gøre lederens hverdag nemmere. Et andet eksempel er marketingværktøjet Ahrefs.

Læs og lad dig inspirere, og kan du lide dagens nyhedsbrev, og er du endnu ikke abonnent, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Og følg os på Linkedin.

God læselyst og go sommer.

Billede af Trine Wiese
Billede af skribentens underskrift Trine Wiese Erhvervsjournalist
Serieiværksætter Martin Thorborg står bag regnskabsprogrammet Dinero, som er udviklet til iværksættere og selvstændige. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Værktøjsfif: Gør dit regnskab nemmere med Dinero

Hvilke værktøjer letter din hverdag? Det er et spørgsmål, som ofte stilles til ledere, der interviewes i de fem Erhvervsliv-medier, der fortæller om erhvervslivet i henholdsvis Aarhus, Esbjerg, Odense, Randers og Trekantområdet.

Hen over sommeren præsenterer vi en række af de mest anvendte og anbefalede værktøjer på tværs af medierne.

Og i nærværende nyhedsbrev er luppen rettet mod Dinero, der er et regnskabsprogram rettet til iværksættere, små og mellemstore virksomheder.

- Fordelen er klart, at det er så automatiseret, som det er. Derudover er der nu kommet en masse smarte integrationer såsom automatisk bankafstemning, siger Søren Bundgaard fra Randers-virksomheden Dokupartner ApS.

I historien fremhæves tre overordnede fordele ved at anvende Dinero.

Hvilke værktøjer kan lette lederes hverdag? Det fortæller Erhvervsliv Randers og søstermedierne i Esbjerg, Odense, Aarhus og Trekantsområdet om i løbet af sommeren. Denne gang er det regnskabsprogrammet Dinero, der præsenteres.

VÆRKTØJSFIF:  Dinero er et onlinebaseret regnskabsprogram, der er som skræddersyet til iværksættere og mindre virksomheder.

Er du håndværker, freelancer, frisør, designer, behandler eller noget i samme boldgade, vil Dinero være et effektivt  regnskabsprogram til din forretning.

- Fordelen er klart, at det er så automatiseret, som det er. Hvis du blot sender fakturaen/bilaget ind i systemet, eller scanner bilaget med appen, så bogfører det nærmest sig selv, fortæller Søren Bundgaard fra den Randers-baserede virksomhed Dokupartner ApS, der blev etableret i 2014 og er specialiseret i at sælge og servicere alt fra kopimaskiner til scannere og printere.

Værktøjer til en lettere hverdag

Hvilke værktøjer letter din hverdag? Det er et spørgsmål, som ofte stilles i Erhvervsliv-medierne, der hver især fortæller om virksomheder i Aarhus, Esbjerg, Odense, Randers og Trekantområdet.

Hen over sommeren præsenterer vi en række af de mest anvendte og anbefalede værktøjer på tværs af medierne.

Denne gang er regnskabsprogrammet Dinero under lup.

Derudover er der nu kommet en masse smarte integrationer såsom automatisk bankafstemning, tilføjer Søren Bundgaard.

Herunder er de tre overordnede fordele ved at anvende det abonnementsbaserede Dinero.

1. Automatisk bogføring

Dinero er et regnskabsprogram med automatisk bogføring, hvilket er med til at sikre dig mod at skulle bøvle med komplicerede regnskabsregler.

I Dinero skal du blot indtaste, hvad du har købt, og så vælger Dinero selv den rigtige konto, hvorpå bilaget skal placeres.

Du kan ligeledes nemt og enkelt sende fakturaer fra systemet til dine kunder.

2. Transparens og overblik

Hvordan går det med salget?

Hvordan er dit udgiftsniveau?

Hvordan udvikler forretningen sig over tid?

Her giver Dinero dig et rigtig godt og visuelt overblik med overskuelige oversigter og grafer, der er nemt at afkode.

Desuden kan du løbende få rapporter for konkrete regnskabsperioder, hvilket blandt andet har været en hjælp i forbindelse med ansøgninger vedrørende diverse corona-hjæpepakker.

3. Utallige integrationer

Pluk blandt regnskabsprogrammets mere end 180 integrationer.

Få blandt meget andet hjælp til salg fra webshop, kasseapparat, lønsystem, betalingsløsninger, lagerstyring og booking.

Verdo leverer ikke kun fjernvarme til randrusianerne. Pressefoto

Verdo leverer fjernvarmeanlæg til Skive, gode råd om eksport til Tyskland, og snart er der kø ved Havnegade

Her kan du følge med i begivenheder, nyt om profiler, begivenheder og regnskaber i det randrusianske erhvervsliv.

Verdo får ordre på fjernvarmeanlæg til Skive

Bestyrelsesformand i Verdo, Torben Høeg Bonde, kan glæde sig over, at Verdo nu skal levere et fjernvarmeanlæg til Skive. Foto: Jakob Lerche

Verdo skal levere et nyt anlæg til Skive Fjernvarme, som skal være med til at sikre fjernvarme til 2000 nye kunder.

- Vi er rigtig glade for at have fået opgaven. Der er tale om et 10 MW flisfyret anlæg, der tager udgangsunkt i de højeste miljøstandarder, og som funktionsmæssigt bygger på vores mange års erfaring, meddeler energikoncernen på sin Linkedin-profil og uddyber:

- Det betyder blandt andet, at mange af funktionerne bliver automatiseret, hvilket for eksempel gør det nemmere at håndtere mange forskellige typer brændsel, uden at der skal personale inde over.

Projektet forventes afleveret i foråret 2024.

Eksport til Tyskland: Få individuel rådgivning

Tyskland er et kæmpe eksportmarked for danske virksomheder. Foto; Henning Bagger

Hvordan kommer du i gang med eller udvider eksporten til Tyskland?

Det spørgsmål kan du få gode svar på torsdag 13. oktober, når Erhverv Randers får besøg af Hannoverimpuls og Benny Sørensen fra SØRENSEN - Connecting Markets.

Der er tilbud om 60 minutters individuel rådgivning.

Læs mere og tilmed dig her

Vær forberedt på kø i og omkring Havnegade

Vær forberedt på ekstra kø i og omkring krydset ved Busterminalen og Kulholmsvej samt langs Tørvebryggen og Havnegade. Foto: Annelene Petersen

Vær forberedt på kø i myldretiden efter sommerferien, for 1. august går et større vejarbejde i og omkring krydset ved Busterminalen og Kulholmsvej samt langs Tørvebryggen og Havnegade i gang.

Der skal etableres en mere sikker cykelsti for bløde trafikanter langs Tørvebryggen og over Havnegade, og det betyder, at der i en periode vil være afspærringer og omkørsler for cyklister, men der er ikke planer om helt at spærre vejen for den øvrige trafik.